09 آبان 1395 - 15:7
شناسه خبر: 4607
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
حضور دبیرکل کانون و جمعی از دبیران انجمن های صنایع غذایی کشور در پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت
نشست تخصصی «راهبرد کیفیت، ایمنی و سلامت غذا» برگزار شد
نشست تخصصی «راهبرد کیفیت، ایمنی و سلامت غذا» با حضور دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و برخی دیگر از دبیران صنایع غذایی کشور در جریان پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت در محل دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت از روز 9 آبان به مدت دو روز، با موضوع «نهضت کیفیت، موفقیت پایدار، رقابت پذیری» و با هدف تبیین اصول راهبرد ملی کیفیت در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران و با حضور متخصصین داخلی و خارجی آغاز به کار کرد.
در پنل تخصصی «راهبرد کیفیت، ایمنی و سلامت غذا» که به ریاست کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در محل سالن خیام مرکز همایش های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، آخرین مسائل مرتبط با کیفیت و سلامت غذا با رضا باکری دبیر انجمن فرآورده های صنایع لبنی، پرویز جهانگیری دبیر انجمن افزودنی های صنایع غذایی ایران، مجید افلاکی دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران، شهریار دبیریان عضو هیات مدیره و رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران و حسن فروزانفرد عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تهران که دیگر حاضران در این نشست تخصصی بودند، به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
این کنفرانس به همت انجمن مدیریت کیفیت ایران و با همکاری سازمان استاندارد و اتاق بازرگانی ایران، در تاریخ نهم و دهم آبان ماه سال جاری با حضور متخصصان داخلی و خارجی برگزار می شود.